Anmälan till Personlig Tränare 10-grupp pågår.

I november planerar vi att starta en ny grupp ”Personlig Tränare 10-grupp 2017-18”  Vi har bokat eftermiddagstider (Rikttid kl.17.00) lördagar. Exakta tider fastställs löpande ett par veckor innan träningspass och beror på seriematcher. 

Totalt blir det 12 istider fördelade på lördagar och vid några tillfällen söndagar. Under 12 träningar kommer du ingå i en mindre grupp av deltagare, vilket ger dig ett nära samarbete med våra instruktörer. Du träffar Thomas Storm, din personliga tränare för att utveckla ditt ishockeykunnande. Främst handlar det om att finna dina optimala grundställningar, anpassad efter din kroppstyp och spelstil. Utifrån dessa bygger vi vidare på ditt ishockeykunnande, termin för termin om du vill.

Dina styrkor och din utvecklingspotential

Terminen börjar med att vi gör en inventering av dig som ishockeyspelare, vi tittar på din åkställning, ditt klubbgrepp, din blick och hur du hanterar puck. Syftet är att identifiera dina styrkor,  svagheter och utvecklingsmöjligheter. Utifrån detta sätter vi upp förslag på mål och delmål att jobba emot under terminen.

 

Här kan du läsa mer och anmäla dig  till Personlig Tränare 10-grupp.