Storm Hockey Training

Att bli en framgångsrik ishockeyspelare kräver inte endast fokus och strukturerat arbete med din träning. Till livet som ishockeyspelare hör även, en god och sund livsstil även utanför isen.

Bra kost, vila, sömn och intellektuell stimulans är andra mycket viktiga och grundläggande komponenter. Storm Training System bygger på en helhetssyn som inkluderar ishockeyspelarens hela person.

Lägger grunden för din hockeykarriär

Hos Storm Hockey Training får du ta del har mer än 360 000 timmars erfarenhet av ishockeyutveckling. Vi jobbar systematiskt och målmedvetet med att utbilda ishockeyspelare som vill nå internationell toppklass.

Vi erbjuder utbildningar för dig som kanske känner att talang och flyt inte längre räcker för att vinna duellerna och matcherna, för dig som vill har ett stadigt ishockeyfundament att stå på, för dig som vill avancera till nya nivåer i lite högre takt.

Vår filosofi bygger på att lära in rätt moment i rätt ordning, att nyckeln till framgång för framtidens hockeyspelare är vilja, en sund livsstil, närvaro, kommunikation, systematik, grundlighet, och detaljmedvetenhet.

Kring just detta just det handlar våra utbildningar om och just det är vad du får ta del av på våra ishockeyläger.